Kampinschrijving 2019

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

Het is weer bijna zover, wij gaan weer met zijn allen op kamp!

De laatste twee weken van juli trekken we er op uit en zetten we al onze tenten op in Teuven.
Jullie kunnen binnenkort alle info terug vinden in het kampboekje. Dit vinden jullie dan hier op de website in het menu 'Downloads'.

Wij werken dit jaar terug met een volledig online inschrijvingssysteem.
Hier kunnen jullie nu alle info invoeren die vroeger op het papieren document diende te worden ingevuld. Inschrijvingen is mogelijk tot en met woensdag 26 juni.

Net zoals vorig jaar werken we uitsluitend nog met betaling door middel van overschrijving.

De kampprijs voor 10 dagen is dit jaar opnieuw €120. De kapoenen betalen €75 voor het kamp.
Per bijkomend ingeschreven kind ontvangt u €5 korting. (vb. €115 voor het tweede kind)

Betalen doet u per overschrijving op het rekeningnummer: BE83 7351 5703 6015
U vermeldt hierbij de volgende mededeling: "Kamp 2019 'NAAM' + 'VOORNAAM'".
Schrijf je meerdere kinderen in met één betaling, vermeld dan alle voornamen. Zijn er verscheidene achternamen binnen het gezin, gelieve deze dan ook allen te vermelden.

Heeft u vragen of problemen bij de financiering van dit bedrag?
De groepsleiding is steeds bereikbaar voor vragen, extra duiding of het opstellen van een aangepaste regeling.

Zit je nog met vragen of wil je nog iets kwijt aan de leiding, dan wel groepsleiding?
Aarzel dan niet om ons te contacteren op groepsleiding@scoutingengsbergen.be of bel een van de telefoonnummers die je terugvindt in het boekje.

Een stevige linker en tot op kamp!

Groepsleiding Scouting Engsbergen