Belangrijk: nieuwe info kamp!

Onderaan vind je de nieuwe info over vertrekuren e.d.!

Beste Ouders, Leden en sympathisanten

Toen wij dinsdag een laatste keer naar het kampterrein gingen vertelde het leger ons dat ze een fout hadden gemaakt. Het beloofde kampterrein was ineens niet meer beschikbaar. Het leger bood ons dan nog een alternatief aan wat 2 betonnen vloeren waren. Hier kan men echter ei zo na niets op doen gedurende een tentenkamp. Met andere woorden, wij konden dus niet meer op ons gepland kampterrein gaan in Ursel. Natuurlijk was er paniek alom. Maar na een helse dag van telefoneren naar zowat onze halve telefoonboek hebben we dan toch nog last minute een nieuw kampterrein kunnen vinden, namelijk ééntje aan de vijvers van Averbode. Vervolgens zouden wij graag onze excuses aanbieden aan iedereen die door deze last minute wijziging overlast zou ondervinden. Maar wij hopen dat jullie begrijpen dat wij dit ook niet hadden verwacht, noch gewild hebben. We zullen voor deze reden ook niet meer vertrekken aan het station in Diest, maar aan ons lokaal in Engsbergen. Indien iemand nog vragen heeft, kan je ons altijd bereiken op groepsleiding@scoutingengsbergen.be of telefonisch. Ten slotte wensen wij iedereen nog een goede vakantie en voor de leden een fantastisch kamp.

Postadres: Scouting Engsbergen, <naam kind + tak>, Abdijstraat 5, 3271 Scherpenheuvel-Zichem

Vertrekken aan lokaal op volgende uren:

Kapoenen: Dinsdag 09:30

Kabo-welp: 10:00

Jonggiver: 09:30

Givers: 10:00

Leden die per mail hun deelname bevestigden kunnen nog steeds hun medische fiche aanvullen bij 'inschrijving kamp 2018'