Start van het nieuwe jaar!

Daar zijn we weer, klaar voor een nieuw jaar Scouting Engsbergen!

De inschrijvingen zijn geopend: als je al lid was vorig jaar klik je op "Inschrijven 2019 - 2020". Ben je helemaal nieuw bij Scouting Engsbergen (kapoenen onder anderen), klik dan op "Lid Worden".

Het jaar start met de kampfotoshow, een heuse terugblik op onze 10 dagen plezier midden vorige zomervakantie. Op zaterdag 14 september is iedereen welkom vanaf 20.00u  in OC 't Goor.

Zondag 15 september trappen we dan echt af, met een echte Startdag, om 14.00u! De kans voor niet-scouters om te komen proeven en wie weet lid te worden, en voor de wel-scouters om met veel plezier te starten aan het nieuwe jaar. Bij deze start hoort een scoutscafé aan het lokaal voor de (groot)ouders, sympathisanten... met drankjes aan democratische prijzen. Rond 16h30 ronden we het spelen af en verzamelen we voor een openingsformatie, waar ook iedereen naar mag komen kijken en luisteren.

Graag verwelkomen wij, Scouting Engsbergen, jullie tijdens dit grote startweekend!

Stevige scoutslinker,

De (groeps)leiding