Nieuws

De scouts mag vanaf deze week terug van start gaan mits een aantal maatregelen. Wij hebben ervoor gekozen om voor elke tak nog één keer scouts te doen.

Zoals jullie ongetwijfeld wel weten staat het hele land, en zelfs de hele wereld, al een tijdje op zijn kop door het Coronavirus.

Alle maatregelen zullen van kracht blijven waardoor wij nog steeds geen activiteiten mogen organiseren waarbij leden en/of leiding elkaar fysiek ontmoeten tot en met 8 juni.

Alle maatregelen zullen van kracht blijven waardoor wij nog steeds geen activiteiten mogen organiseren waarbij leden en/of leiding elkaar fysiek ontmoeten tot en met 18 mei.

Onze jongverkenners kunnen door de coronacrisis helaas geen wafelverkoop doen zoals iedereen dit gewend is. Daarom hebben ze besloten om hun overheerlijke wafeltjes online te verkopen.

Door de verlengde maatregelen die sinds vandaag gelden zal onze scouts nog steeds geen activiteiten organiseren waarbij leden en/of leiding elkaar fysiek ontmoeten tot en met 3 mei.

Door de strenge maatregelen die sinds gisteren gelden zal onze scouts geen activiteiten meer organiseren waarbij leden en/of leiding elkaar fysiek ontmoeten tot en met 20 april.

De Gidsenbrunch zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 7 maart van 09u00 tot 14u00 in OC 'T Goor.

Zet 22 februari alvast in jullie agenda want dan zal onze jaarlijkse fuif, Mouve La Fête, plaatsvinden in OC t' Goor.

De Jonggidsen van Scouting Engsbergen verkopen weer overheerlijke soep!