Inschrijvingen + startweekend

We zijn er weer klaar voor!

De inschrijvingen voor het nieuwe jaar zijn geopend! Kapoenen en andere nieuwe leden kunnen zich inschrijven via Lid Worden, leden die al bij de scouts zaten en dus een jaartje opschuiven kunnen dat via Inschrijven 2017-2018.

Zaterdag 16 september kunnen we dan allemaal nog eens terugblikken op het voorbije kamp op de kampfotoshow, vanaf 20h00 in 't Goor.

Zondag 17 september begint het jaar dan met een echte startdag! Breng iedereen maar mee die van de scouts wilt proeven, en ook de ouders zijn welkom. Wij serveren een drankje en de (groeps)leiding staat klaar om alle vragen over een nieuw scoutsjaar te beantwoorden. Dit alles dus aan het scoutslokaal, vanaf 14h00. Er is aansluitend een grote openingsformatie om 16h30, ook daar zijn de ouders welkom.

Tot dan!