Update: Scouting herstart

De scouts mag vanaf deze week terug van start gaan mits een aantal maatregelen. Wij hebben ervoor gekozen om voor elke tak nog één keer scouts te doen.

Tijdens deze scoutsdag zal de leiding meer infomatie geven over de werking van het scoutskamp aan de leden. Daarnaast zullen ze ook een paar creatieve spelletjes spelen.

Hier vinden jullie de dagen wanneer de verschillende takken mogen komen, de scouts zal telkens doorgaan van 19u tot 21u:

• Zaterdag 13 juni: kapoenen + jonggidsen + jongverkenners
  • Zaterdag 20 juni: Welpen + Jins
  • Vrijdag 26 juni: Gidsen
  • Zaterdag 27 juni: Kabouters + Verkenners

Zoals gezegd zullen we ons aan verschillende maatregelen houden:

• Een groep mag uit max 20 personen personen bestaan (leden + leiding)
  • Meerdere groepen per dag kunnen maar deze moeten gescheiden blijven van elkaar
  • Van zodra er 1 +12-jarige in de spelgroep zit, moet social distancing te allen tijde gerespecteerd worden tussen iedereen.
  • Leiding houdt altijd afstand,onderling en naar alle leden van elke leeftijd

Om de groepen te kunnen vormen van maximaal 20 personen, is het de bedoeling dat jullie afbellen bij de leiding als jullie kind niet naar kan komen voor de vrijdag wanneer het scouts is.