Wafelverkoop Jongverkenners

Onze jongverkenners kunnen door de coronacrisis helaas geen wafelverkoop doen zoals iedereen dit gewend is. Daarom hebben ze besloten om hun overheerlijke wafeltjes online te verkopen.

De wafels kunnen zowel geleverd worden als afgehaald. Ze verkopen de wafels wel enkel in de regio rond Engsbergen (Diest, Averbode, Scherpenheuvel-Zichem, Tessenderlo en alle deelgemeentes hiervan).

Via deze link kunnen jullie de wafels bestellen: crowdselling.be/scouting-engsbergen

Jullie kunnen kiezen voor thuislevering of afhaal. Bij thuislevering worden de wafels geleverd op zaterdag 2 mei en elke volgende zaterdag (zolang de link openstaat).

Bij afhaal kan je de wafels vanaf zaterdag 9 mei en elke volgende zaterdag afhalen aan het scoutslokaal (Heiveld 8A) van 14u-17u. Vanzelfsprekend zullen wij huidige coronamaatregelen juist naleven bij zowel de levering als afhaal.

Alvast bedankt!